Didier Drogba na predstavljanju izjavio da u Shanghai Shenhua nije došao zbog novca

Subota, 14. srpnja 2012. 13:30 Napisao/la  SC

Privukao me izazov koji se po mnogo čemu razlikuje od onoga što sam vidio u Europi, rekao je Drogba

Didier Drogba predstavljen je navijačima Shanghai Shenhua, kineskog prvoligaša koji slaže mega-momčad. Drogba je izgovorio nekoliko antologijskih rečenica od kojih jako uvjerljivo zvuči sljedeća:

- Nisam ovdje došao zbog novca. Privukao me izazov koji se po mnogo čemu razlikuje od onoga što sam vidio u Europi, rekao je Drogba koji će tjedno zarađivati oko 250.000 eura!

Inače, Kina postaje obećana nogometna zemlja. Nedugo nakon što se Drogba se priključio nekadašnjem suigraču iz Chelsea Nicolasu Anelki, u Guangzhou Evergrande došao je talijanski strateg Marcello Lippi, svjetski prvak iz 2006. godine. I Shanghai Shenhua trenira svjetski poznato ime, Sergio Batista bivši je izbornik argentinske reprezentacije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.