Blatter želi Platinija na mjestu predsjednika FIFA-e da bi zataškao afere

Utorak, 24. siječnja 2012. 15:34 Napisao/la  I. Vranić

Platini je Blatteru dovoljno lojalan (čitaj: dužan) da bi zataškao sve afere koje se povezuju sa sadašnjim predsjednikom FIFA-e. Blatteru je jako važno tko će naslijediti hipoteku korumpiranog predsjednika FIFA-e

Joseph Blatter počeo je predsjedničku kampanju za Michaela Platinija! Predsjednik FIFA-e zalaže se da predsjednik UEFA-e bude njegov nasljednik na čelu najmoćnije sportske asocijacije na svijetu.

- Michel Platini je spreman ako to želi. Kaže da nije siguran, ali duboko u sebi zna da želi postati predsjednik FIFA-e - pročitao je Blatter misli svog štićenika.

- Platini će biti dobar predsjednik. Neće biti predsjednik kao ja, jer je svatko od nas drugačiji, ali će biti dobar predsjednik - tvrdi Blatter

Ovdje treba staviti zarez jer treba znati da Blatter gura Platinija za predsjednika FIFA-e da bi njegov odlazak 2015. godine bio dostojanstven. Blatter je izmislio Platinija, javna je tajna da je Platini u izboru za predsjednika UEFA-e pobijedio Lennartha Johanssona zahvaljujući lobističkim sposobnostima Seppa Blattera. Platini je Blatteru dovoljno lojalan (čitaj: dužan) da bi zataškao sve afere koje se povezuju sa sadašnjim predsjednikom FIFA-e.

Broj afera oko glasovanja, prodaje tv-prava i koječega vezanog za FIFA-u u posljednjih nekoliko godina toliko je narastao da je istraga koju USKOK provodi u HNS-u dječja zabava.  I zato je Blatteru jako važno tko će naslijediti hipoteku korumpiranog predsjednika FIFA-e.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.