Angel Haro ne vjeruje da je HNS smijenio Jarnija samo zato što je izjavio da će navijati za Betis

Srijeda, 21. veljače 2024. 14:21 Napisao/la  SC

Vjerojatno postoje drugi elementi koje ja ne znam. Ne vjerujem da je to samo zbog tih izjava, jer mi se to čini pretjeranim, rekao je Angel Haro uoči dolaska u Zagreb 

Angel Haro Garcia
Angel Haro Garcia

Angel Haro Garcia, predsjednik Betisa ne vjeruje da je Hrvatski nogometni savez smijenio Roberta Jarnija s mjesta izbornika U-17 reprezentacije samo zato što je izjavio da će navijati za Betis u utakmici s Dinamom.

- Vjerojatno postoje drugi elementi koje ja ne znam. Ne vjerujem da je to samo zbog tih izjava, jer mi se to čini pretjeranim, rekao je Betisov predsjednik uoči dolaska u Zagreb.

- Nisam imao prilike razgovarati s Robertom kojeg, kao navijač Betisa, poštujem zbog svega što je napravio ovdje. Kad budem imao priliku, reći ću mu da mi je jako žao zbog situacije u kojoj se našao, radi izjava u kojima nije bilo nikakve zlobe. To su bile riječi igrača koji jako voli klub u kojem je bio, izjavio je Haro na pitanje novinara o Jarnijevom slučaju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.