Avram Grant je šansa Roberta Prosinečkog, Zvezda šest bodova do Partizana

Ponedjeljak, 12. ožujka 2012. 20:49 Napisao/la  SC

Otkud se odjednom stvorila atmosfera da smo najbolji u ligi. Do jučer ništa nismo znali! - kaže Prosinečki

Avram Grant nije se baš proslavio otkada je sjeo na klupu Partizana, u dvjema utakmicama srpskog prvenstva vodeća momčad osvojila je samo dva boda čime je Crvena zvezda stigla na šest bodova zaostatka.

- Nedostajali su samo golovi – kratko je Grant komentirao igru svoje momčadi u prva dva kola.

Zahvaljujući Piniju Zahaviju, jednom od najutjecajnijih engleskih menadžera, Grant je sjeo na klupu Chelsea nakon odlaska Josea Mourinha. Roman Abramovič uručio mu je otkaz na kraju sezone, otada Grant luta bespućima nogometne zbilje. Klasična trenerska demagogija začinjena slabim rezultatima Partizana najviše ide u prilog Robertu Prosinečkom, ali trener Crvene zvezde bježi od spomena titule.

- Nisam lud da obećam titulu prvaka! Otkud se odjednom stvorila atmosfera da smo najbolji u ligi. Do jučer ništa nismo znali! Ne želim da moja momčad podlegne euforičnoj atmosferi - rekao je Prosinečki.

Prosinečki je na pravom tragu kada uspon svoje momčadi gleda kroz prizmu slabog starta Partizana. Avram Grant najveća je šansa Roberta Prosinečkog.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.