Alessandro del Piero karijeru nastavlja u Sydneyju

Srijeda, 05. rujna 2012. 13:47 Napisao/la  SC

Del Piero je već neko vrijeme bio u pregovorima s australskim klubom, a na kraju se kao zainteresirana strana pojavio i engleski Liverpool

Alessandro del Piero, legenda Juventusa i talijanskog nogometa, karijeru će nastaviti u Australiji, točnije Sydneyju. Del Piero je potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan četiri milijuna dolara, iako neki mediji tvrde da se radi o šestomjesečnom ugovoru.

Priča je tako napokon završena, Del Piero je već neko vrijeme bio u pregovorima s australskim klubom, a na kraju se kao zainteresirana strana pojavio i engleski Liverpool.

Del Piero će u studenom navršiti 38 godina, ima 91 nastup za reprezentaciju Italije i najbolji je strijelac Juventusa svih vremena.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.