Olimpija dovela pojačanje, Leon Benko potpisao dvogodišnji ugovor

Utorak, 30. kolovoza 2016. 22:26 Napisao/la  SC

Nakon što je bio najbolji strijelac liga u Hrvatskoj i BiH, Benko ima priliku postati najbolji strijelac u Sloveniji


Leon Benko službeno je postao igrač Olimpije. Nakon što je raskinuo ugovor s Sarajevom, najbolji strijelac BiH otišao je Ljubljanu.

Benko je potpisao dvogodišnji ugovor s Olimpijom većinski vlasnik koje je Milan Mandarić:

- Potpis za Olimpiju je značajan korak u mojoj karijeri. Došao sam zbog ambicioznog projekta kojeg vodi predsjednik Milan Mandarić. U prvoj sezoni u klubu je osvojio naslov prvaka, što je dokaz da je pobjednik u duši. Vjerujem da ću iskustvom i golovima pomoći timu. Želim titulu prvaka, rekao je Benko.

Benko je svojedobno nosio dres Rijeke i postao najbolji strijelac HNL-a. Nakon kraće kineske epizode, potpisao je za Sarajevo u dresu kojega je osvojio titulu prvaka i najboljega strijelca lige.

Sada ima priliku postati najbolji strijelac slovenskog prvenstva što bio bio jedinstveni podhvat u regionalnom nogometu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.