Niko Kranjčar potpisao za Cosmos, bivši reprezentativac karijeru nastavlja u New Yorku

Petak, 18. ožujka 2016. 18:34 Napisao/la  SC

Kranjčar je igrao za zagrebački Dinamo, Hajduk, Portsmouth, Tottenham, kijevski Dinamo i QPR, a zimus se spominjao u riječkim kombinacijama 

Niko Kranjčar novi je igrač Cosmosa. Donedavni igrač kijevskog Dinama karijeru New Yorku u dresu nekad slavnog američkog kluba za koji su igrali Beckenbauer, Pele, Buljan i brojne legende svjetskog nogometa.

Cosmos je danas drugoligaš kojemu je Kranjčar pomoći u pokušaju povratka u elitno društvo. Kranjčar (31) duže razdoblje boravi u New Yorku, trenirao je s momčadi i čekao da se oslobodi jedno mjesto za strance.

- Uživam u Cosmosu, radeći s ovim igračima i trenerom, a stil igre mi odgovara. Jedva čekam službene nastupe, poručio je Niko nakon potpisa.

Kranjčar je igrao za zagrebački Dinamo, Hajduk, Portsmouth, Tottenham, kijevski Dinamo i QPR, a zimus se spominjao u riječkim kombinacijama nakon što je otac Zlatko javno ponudio Damiru Miškoviću njegove usluge.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.