TEŠKA OZLJEDA

Neymar propušta završnicu Svjetskog prvenstva!

Subota, 05. srpnja 2014. 03:40 Napisao/la  SC

Neymaru stradala kralješnica zbog čega će morati duže razdoblje mirovati

Jedan od najboljih nogometaša svijeta i najefikasniji brazilski nogometaš na Svjetskom prvenstvu, Neymar, morat će propustiti završna dva obračuna svoje zemlje na Mundijalu. Ozljeda zbog koje je nekoliko minuta prije kraja susreta četvrtfinala morao izaći s terena teža je no što se činilo u prvi mah, pa će tako Neymarov oporavak trajati nekoliko tjedana.

Prema vijestima iz brazilskog lječničkog tima, a koje je prenio britanski BBC, Neymaru je ozljeđen treći leđni kralježak pri startu kolumbijskog braniča Zunige.

- Neymar neće biti sposoban za igru. Neće biti potrebna operacija tog dijela leđa, ali morat će mirovati kako se stanje ne bi dodatno pogoršalo. Oporavak će trajati nekoliko tjedana, rekao je Rodrigo Lasmar, jedan od lječnika brazilske reprezentacije.

U sukobu Brazila i Kolumbije nisu najbolje prošle glavne vedete svojih momčadi. Dok je Neymar ozljeđen teže, teren je šepajući napustio i James Rodriguez, zvijezda Kolumbije. Neymar je odmah nakon incidenta prebačen u bolnicu u Fortalezi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.