Neymar u PSG-u kao slobodan igrač, najveće izrugivanje pravilima FIFA-e u povijesti nogometa

Ponedjeljak, 31. srpnja 2017. 12:32 Napisao  I. V.

Neymar postaje najbolje plaćeni promotor jednog svjetskoga nogometnog prvenstva svih vremena

 Neymar uskoro postaje najbolje plaćeni promotor jednog svjetskoga nogometnog prvenstva svih vremena!
 
 Vijest nije šala budući da je objavljena u katarskom listu Al-Watan u državnom vlasništvu.

Još je manja šala da će Neymar za promociju SP 2022. u Kataru ukupno zaraditi čak 300 mil. eura!
 
Najvažnije je u svemu da će prije potpisivanja ugovora o promociji SP-a u Kataru, Neymar obaviti liječnički pregled na Aspire akademiji u Dohi nakon čega može postati igrač PSG-a.

Fiksnu odštetu od 222 mil. eura Barceloni može osobno platiti Neymar, na računu će mu ostati još 78 mil. eura!

Drugim riječima, PSG se nigdje formalno neće pojaviti u transferu čime pariški klub ne može prekršiti pravila financijskog fair-playa.

Financijski savjetnici vlasnika PSG-a Al-Khelaifija pronašli su model prema kojemu Neymar neće postati najskuplji nogometaš svijeta svih vremena budući da će PSG-u pristupiti kao slobodan igrač.

 Neymar se nakon američke turneje s Barcelonom nije  vratio u Kataloniju, nego je zbog ranije dogovorenih marketinških aktivnosti otišao u Kinu.
 
Uskoro stiže u Dohu gdje će s Al-Khelaifijem dogovoriti detalje najvećeg izrugivanju pravilima FIFA-e u povijesti nogometa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.