Neymar u invalidskim kolicima došao pozdraviti suigrače

Subota, 05. srpnja 2014. 15:13 Napisao/la  SC

Radost zbog pobjede tako je zamijenila tuga jer Brazil u završnici neće imati na raspolaganju najveću zvijezdu

Brazilac Neymar propustit će završnicu Svjetskog prvenstva zbog ozljede kralježnice u utakmici protiv Kolumbije. Neymar nije dočekao kraj utakmice ni na klupi već je nakon prekršaja Kolumbijca Zunige odmah prebačen u bolnicu.

Radost zbog pobjede tako je zamijenila tuga jer Brazil u završnici neće imati na raspolaganju najveću zvijezdu. Neymara to nije spriječilo u namjeri da pozdravi suigrače, već je u invalidskim kolicima stigao do zračne luke i poželio reprezentaciji sve najbolje u polufinalu protiv Njemačke. Reprezentacija je  otputovala za Rio de Janeiro gdje se nalazi njihov kamp.

Zuniga je ujedno dobio niz upozorenja na Twitteru da pripazi na svoju sigurnost u Brazilu, dok su se brazilski mediji dan nakon utakmice morali suočiti s činjenicom da su ostali bez najboljeg igrača.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.