Nastavlja se najljepša božićna priča, oko 30.000 navijača Union Berlina pjevalo božićne pjesme na Köpenicku

Ponedjeljak, 25. prosinca 2017. 10:11 Napisao/la  SC

Počelo je prije 14 godina, kada se na stadionu za Božić okupilo 89 navijača berlinskog drugoligaša. Pjevali su božićne pjesme od muke zbog serije poraza...

Nastavlja se najljepša božićna priča, oko 30.000 navijača Union Berlina pjevalo božićne pjesme na Köpenicku

Tradicija se nastavila, na  stadionu An der Alten Försterei ove je godine oko 30.000 navijača Union Berlina zajedno pjevalo božićne pjesme.

Počelo je prije 14 godina, kada se na stadionu za Božić okupilo 89 navijača berlinskog drugoligaša. Pjevali su božićne pjesme od muke zbog serije poraza, ni slutili nisu da su postali preteča svjetske atrakcije.

Danas je privilegija svakoga navijača Union Berlina biti na stadionu za Božić, kapacitet od 22.000 gledatelja postao je  premali...

Union Berlin jedan je od najstabilnijih njemačkih drugoligaša za kojega igra Damir Kreilach, riječki internacionalac stekao je veliki ugled u Berlinu.

Da su navijači kluba posebni ukazuje primjer obnove stadiona prije devet godina, oko 2500 volontera radilo je na stadionu danima bez ikakve naknade.

Svi svjetski mediji izvijestili su o čudesnoj atmosferi u berlinskom Köpenicku ove godine, nastavlja se jedinstvena božićna priča... 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.