Nasser Al Khelaifi: Neymarov otac kaže da je budućnost njegova sina vezana za Pariz

Nedjelja, 20. svibnja 2018. 18:47 Napisao/la  SC
Nasser Al Khelaifi i Nemay senior
Nasser Al Khelaifi i Nemay senior

Počinje ljetna medijska trakavica oko transfera Neymara iz PSG-a u Real Madrid.

Bez obzira koliko je transfer realan, sasvim je sigurno da su mediji dobili top-temu koju je razvlačiti tjedima i mjesecima ako bude trebalo.

Nakon što su španjolski mediji najavili da Florentino Perez započinje "operaciju Neymar", oglasili su se francuski mediji bliski PSG-u.

Predsjednik PSG-a Nasser Al Khelaifi poslao je poruku posredstvom utjecajnog L'Equipea:

- Neymar je umoran od priča oko njegove budućnosti u Parizu, njegov otac rekao mi je da je budućnost njegova sina vezana za Pariz. Španjolski mediji tvrde da ide u Madrid. Ako im  vjerujete, to je  loše za vas, kaže Al Khelaifi.

PSG ima problema s Financijskim fair playom (FFP) zbog astronomskih iznosa plaćenih za Neymara i Mbappea.

- Iskreno, za mene bi sakncije bile iznenađenje, nešto nenormalno i skandalozno. Nismo učinili ništa pogrešno, poštovali smo dva pravila. Ljudi znaju odakle je stigao novac, dali smo sve garancije, tvrdi Al Khelaifi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.