Michel Platini u pismu članicama FIFA-e potvrdio namjeru o preuzimanju mjesta predsjednika

Srijeda, 29. srpnja 2015. 15:10 Napisao/la  SC

Postoje trenuci u životu kada čovjek mora uzeti sudbinu u svoje ruke. Sada sam ja na jednoj takvoj, životnoj prekretnici, na događajima koji utječu na budućnost svjetskog nogometa, napisao je Platini

Predsjednik krovne europske nogometne organizacije (UEFA) i nekoć proslavljeni francuski nogometaš Michel Platini službeno se uključio u utrku za čelno mjesto FIFA-e, svjetske nogometne federacije. To je učinio pismom adresiranim na svih 209 članica FIFA-e kako bi ih informirao o namjeri da nasljedi dugogodišnjeg prvog čovjeka svjetskog nogometa Seppa Blatera.

- Postoje trenuci u životu kada čovjek mora uzeti sudbinu u svoje ruke. Sada sam ja na jednoj takvoj, životnoj prekretnici, na događajima koji utječu na budućnost svjetskog nogometa, između ostalog stoji u Platinijevom pismu.

Aktualni šef FIFA-e Sepp Blatter sa suradnicima je u korupcijskom skandalu koji potresa organizaciju, Platini je najavio da će krovnoj federaciji svjetskog nogometa vratiti dostojanstvo koje je izgubila.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.