Michel Platini: Sviđa mi se vlasnička struktura Reala i Barce

Utorak, 03. siječnja 2012. 18:00 Napisao  Marko Babić

- Oba kluba štite svoj identitet. Popularnost nogometa leži upravo u toj čvrstoj povezanosti s navijačima - ustvrdio je predsjednik UEFA-e

Michel Platini, predsjednik Europske nogometne federacije (UEFA), pohvalio je vlasničku strukturu španjolskih velikana Real Madrida i Barcelone objasnivši da mu se sviđa činjenica da su navijači upisani kao članovi, te da odlučuju o budućnosti kluba.

- Volim na koji način funkcioniraju Real i Barcelona jer su navijači ujedno i članovi i imaju priliku, ali i odgovornost, u donošenju odluka - ustvrdio je Platini za francuski L’Equipe.

- Oba kluba štite svoj identitet. Popularnost nogometa leži upravo u toj čvrstoj povezanosti s navijačima - ustvrdio je Platini.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.