Marouane Fellaini postao prvi nogometaš kineske Superlige pozitivan na koronavirus

Nedjelja, 22. ožujka 2020. 15:58 Napisao/la  SC
Marouane Fellaini
Marouane Fellaini

Marouane Fellaini postao je prvi nogometaš kineske Superlige. koji je pozitivan na koronavirus.

Bivši veznjak Manchester Uniteda hospitaliziran je u Jianu, Belgijanac za sada ne pokazuje simptome tipične za koronavirus.

- Dragi prijatelji, testiran sam na koronavirus i moj rezultat testa je pozitivan. Hvala navijačima, medicinskom osoblju i klubu na pažnji. Nadam se da ću se što prije vratiti nogometu, napisao je Fellaini na svom društvenom profilu.

Fellaini je ionako trebao provesti 14 dana u karanteni, kao i svi koji ulaze u zemlju.

Knezi su  objavili njegova kretanja u zadnjem razdoblju.

Nakon što je proveo nekoliko tjedana u Dubaiju, gdje je trenirala momčad Shandonga Lunenga, otputovao je u Belgiju, Maroko i Maldive.

Ovog je tjedna putovao iz Singapura do međunarodne zračne luke Šangaj Pudong prije nego što je sjeo u taksi do gradske željezničke stanice Hongqiao, odakle se vozio brzim vlakom prema Jinanu, navode lokalne zdravstvene vlasti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.