DINAMO

Marko Pjaca blizu dogovora s Fiorentinom

Petak, 24. lipnja 2016. 10:36 Napisao  I. V.

Ako su najave iz Firenze točne, Pjaca bi Dinamu mogao donijeti 13 milijuna eura


Marko Pjaca prema svemu sudeći odlazi iz Dinama u Italiju! Prema zadnjim informacijama s mercata, daroviti napadač ne ide u Romu ili Inter, kao što se medijski spekulira zadnjih dana, nego u Fiorentinu.

Ako ne odu iz Fiorentine nakon zapaženih nastupa na EP-u, Nikola Kalinić i Milan Badelj uskoro bi trebali dobiti pojačanje iz Hrvatske. Fiorentina je spremna platiti 13 mil. eura odštete što bi Pjacu svrstalo u TOP-5 transfera Dinama u mandatu Zdravka Mamića.

Nakon malodobnog Josipa Brekala, koji je Wolfsburgu prodan za nešto manje od 10 mil. eura, Mamić privodi kraju još jedan unosan transfer. Ako su najave iz Firenze točne, Dinamo će nakon prvih desetak dana ljetnog prijelaznog roka zaraditi čak 23 mil. eura!

Što bi tek bilo da Mamić može utjecati na trgovinu malodobnim igračima. Ovoga ljeta iz Dinama su bez odštete otišli Branimir Kalaica u Benficu čim je postao punoljetan, te Tin Matić (18) i Sandro Kulenović (16) u Legiju iz Varšave.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.