Marcelo Brozović: Više mi odgovara pozicija u sredini, ali i u Interu sam igrao na desnom krilu

Srijeda, 15. lipnja 2016. 18:04 Napisao/la  SC

Gledali smo Čehe protiv Španjolske, jako su dobro organizirani, a najbolji im je igrač Rosicky, kaže Brozović

Marcelo Brozović izašao je pred novinare dva dana prije ogleda s Česima u Saint Etienneu.

- Stvarno sam se umorio protiv Turske, bila je to teška utakmica, ali već sam se i odmorio tako da se nadam da ću u istom ritmu nastaviti protiv Češke. To nam je ključni susret, ako pobijedimo idemo u drugi krug i nadam se da ćemo odigrati kao i protiv Turske. Svi će dati 100 posto, a atmosfera je unutar momčadi odlična, svi se družimo i stvarno nam je lijep. Gledali smo Čehe protiv Španjolske, jako su dobro organizirani, a najbolji im je igrač Rosicky. Na njega trebamo posebno pripaziti, ali pružimo li partiju kao u Parizu ne bi trebalo biti problema. Moramo odigrati najbolje što možemo, kaže Brozović.

Brozović je protiv Turske igrao na boku:

- Više mi odgovara pozicija u sredini terena, ali i u Interu sam odigrao nekoliko utakmica na desnom krilu i to mi je pomoglo. Ne smatram to posebno velikim iskušenjem, glavno je da budem pravi. Talijani su me se posebno dojmili, taktički su odigrali odlično protiv jake Belgije i protiv njih će biti jako teško igrati, istaknuo je Brozović.

Treneru vratara hrvatske seniorske nogometne reprezentacije Marjanu Mrmiću u noći s utorka na srijedu preminuo je otac Josip. Mrmić će otputovati u Hrvatsku na sahranu, u Francusku se vraća u petak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.