Marbella predstavila najveće pojačanje u klupskoj povijesti

Utorak, 04. lipnja 2024. 17:24 Napisao/la  SC
Marbella predstavila najveće pojačanje u klupskoj povijesti

Marbella je predstavila najveće pojačanje u klupskoj povijesti, Casemiro s dresom broj 1 ponosno pozira na službenoj stranici novog španjolskog trećeligaša.

Brazilski reprezentativac pet puta u dresu Real Madrida osvojio je Ligu prvaka, prošle sezone nosio je dres Manchester Uniteda iz kojega izvjesno odlazi.

Casemirova fotografija s dresom Marbelle na žalost navijača španjolskog kluba nema veze s nastavkom njegove igračke karijere, Brazilac je postao jedan od sponzora kluba iz grada u kojemu se često odmara s obitelji.

- Entuzijazam i predanost koju Casemiro pokazuje u vezi s projektom evidentni su njegovim uključivanjem u dioničku strukturu kluba. Ne samo Marbella, nego i cijeli grad, ponosni su što sportaš globalne popularnosti želi pripadati našoj porodici, stoji na klupskoj stranici.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.