Luis Enrique više nije izbornik, ostavku podnio zbog obiteljih razloga

Srijeda, 19. lipnja 2019. 19:38 Napisao/la  SC

Španjolski mediji navode da se jedna od Enriquevih kćeri teško razboljela, novi izbornik postao njegov pomoćnik Roberto Moreno

Luis Enrique
Luis Enrique

 

Luis Enrique više nije izbornik španjolske reprezentacije, vijest je potvrdio predsjednik španjolskog saveza Luis Rubiales.

Enrique odlazi s izborničke funkcije nakon samo 11 mjeseci, prema pisanju španjolskih medija otišao je zbog privatnih problema.

Sada već bivši izbornik dva puta nije vodio reprezentaciju zbog obiteljskih razloga.

Oba puta reprezentaciju je vodio njegov pomoćnik Roberto Moreno, Španjolska je pobijedila Maltu 2:0, Farske Otoke 4:1, Švedsku 3:0.

Španjolski mediji navode da se jedna od Enriquevih kćeri teško razboljela.

Novi izbornik je upravo Roberto Moreno:

- Za mene je ovo slatko-gorki dan. Sanjao sam o tome da budem trener, ali ne na ovaj način, rekao je 41-godišnji Moreno.

Čelnici Saveza nekoliko su puta zamolili medije za potpunu diskreciju i poštivanje izbornikove intime, izbornik je igračima ostavio pismo u kojem ih moli da o svemu šute.

- Šefe, svi smo jako tužni zbog vijesti. Obitelj je svetinja. Nadamo se da će sve biti u najboljem mogućem redu, napisao je tada Sergio Ramos.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.