Rafael Van der Vaart i Andres Iniesta out do kraja godine

Petak, 23. prosinca 2011. 10:09 Napisao  Marko Babić

Nizozemac već dulje vrijeme ima problema sa sitnim ozljedama, dok se Iniesta ozljedio u sudaru s vratarom Hospitaleta u [panjolskom Kupu

Rafael Van der Vaart, nogometaš Tottenhama, izbivat će do kraja godine zbog ozljede prepona u remiju protiv Chelseaja (1:1), a iduća dva tjedna neće igrati ni Andres Iniesta koji se ozlijedio u pobjedi Barcelone u Kupu nad Hospitaletom (9:0). Nizozemac već dulje vrijeme ima problema sa sitnim ozljedama koje ga svako toliko udaljavaju s terena.

- Rafael svako toliko zaradi ozljedu prepona i sada se ista stvar dogodila protiv Chelseaja. Čini se da ga prepone dosta muče, ozljede dolaze jedna za drugom. Sigurno će nam nedostajati jer nas očekuje dosta utakmica u kratkom periodu, a ozljede muče i Ledleyja Kinga, Jermaina Defoea i Younesa Kaboula - ustvrdio je Harry Redknapp, trener Spursa.

Možda će sada i Niko Kranjčar dobiti priliku.

Iniesta je pak susret napustio u prvom poluvremenu nakon što se sudario s protivničkim vratarom Carlosom Craviottom i pritom ozlijedio stražnju ložu. Doduše, za razliku od Engleza, Španjolci imaju pauzu i Barcelona iduću utakmicu igra tek u drugom tjednu siječnja protiv Espanyola.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.