ZVONIMIR BOBAN Otkaz treneru je poraz, Marco je jako dobra osoba i duboko žalim zbog toga

Petak, 11. listopada 2019. 23:03 Napisao/la  SC
Zvone Boban
Zvone Boban

 

Zvonimir Boban u razgovoru za Gazzetta dello Sport pojasnio je razloge smjene trenera Milana, a situaciju u klubu sažeo je u sljedećoj rečenici:

- I ja se pitam što radim i Milanu?!, kazao je čelnik Milana prije nego što je promijenio ton:

- Samo se šalim! Sretan sam što se borim za klub koji volim! Ne vjerujem da sam arogantan. Igrači uvijek prvo misle na sebe, ali ja više ne igram. Nakon što nisam previše toga razumio u životu, odlučio sam studirati, počeo sam sve bolje shvaćati život, kažnjavajući samog sebe ako je potrebno, rekao je Boban.

- Sada su stvari malo teže za Milan, jer je otkaz treneru poraz. Marco je jako dobra osoba i duboko žalim zbog toga. Bila je to neizbježna odluka, jedini je razlog bio da poboljšamo igru Milana. Ako vidite da nešto što radite nema smisla, morate nešto promijeniti. Želim dobro klubu, želio bih vratiti Milan na nekadašnji nivo. Radimo na svim frontovima da to što prije ostvarimo. Rezultati ne ovise samo o treneru, postoje igrači i direktori, svi smo krivci. Kada je Marco stigao, rekao sam mu: Nadam se da ću ovaj grad napustiti zajedno s tobom! Isto sam rekao Maldiniju s kojim svaki dan sjedim u uredu. Trebamo vremena, imamo najmlađu momčad u ligi, rekao je Boban.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.