Zvonimir Boban kritizirao igru Milana u velikom talijanskom derbiju

Ponedjeljak, 23. prosinca 2013. 17:42 Napisao/la  SC

Milanovi su igrači pomogli Interu da dođe do pobjede. Njihov trener Mazzarri bio je spremniji i odlučniji kod taktiziranja u nastavku utakmice, rekao je Boban.

Pogotkom Rodriga Palacia Inter je na San Siru ove nedjelje minimalno pobjedio gradskog rivala Milana u derbiju kola. Navijači crno-crvenih ne mogu biti zadovoljni predstavom svojih ljubimaca, a nije to bio niti Zvonimir Boban, njihov dugogodišnji stožerni igrač. Boban je za Sky Sports Italiu rekao kako je Milan nekoć bio veliki klub, a danas to više nije.

- Kaka i Ricardo Saponara nisu gotovo ništa napravili u tijeku cijele utakmice. Kaka je jednom točno dodao loptu Balotelliju, no Saponara nije napravio niti toliko. Milanovi su igrači pomogli Interu da dođe do pobjede. Njihov trener Mazzarri bio je spremniji i odlučniji kod taktiziranja u nastavku utakmice, rekao je bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije. Dodao je kako ne vjeruje da je Milan sposoban završiti sezonu na prva tri mjesta.

Boban je aktualno garnituru rossonera okarakterizirao kao najlošiju u eri Adraiana Galianija:

- Nikad nisam vidio ovako uzdrmanog Milana. Stvar je vrlo ozbiljna. Lani je klub igrao dobro u nekim utakmicama, ali nije dolazio do bodova. To se sada ne vidi, kazao je. 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.