ZVONE BOBAN Sve bih ponovo isto učinio, naše odluke bile su ispravne

Petak, 07. kolovoza 2020. 09:17 Napisao/la  SC
Paolo Maldini i Zvone Boban
Paolo Maldini i Zvone Boban

Zvonimir Boban na kraju je jedini stradao u krizi odnosa unutar Milana.

Boban je dobio otkaz nakon što je javno kritizirao Ivana Gazidisa zbog toga što je iza njegovih leđa dogovarao dolazak njemačkog stručnjaka Ralfa Rangnicka.

Na kraju je momčad Milana pod vodstvom trenera Stefana Piolija počela igrati tako dobar nogomet da je Gazidis odustao od Rangnicka:

- Nije mi žao i sve bih ponovno učinio, inače se ne bih mogao pogledati u zrcalo. Osobno sam sretan što su se mnoge odluke koje smo donijeli, a koje su bile osporavane, u konačnici pokazale ispravnima. Sada svi mogu vidjeti da sve naše odluke nisu bile uzalud i da klub ima dobru podlogu za budućnost. Stefano je sjajna osoba i dobar trener. Razgovarali smo nakon što je potpisao novi ugovor i bilo mi je jako drago zbog njega. Do sada je odradio dobar posao. On je bio naš prvi izbor i u vrijeme kada se klub mučio, ali drago mi je da su svi napredovali pod njegovim vodstvom, kazao je Boban za talijanske medije.

Paolo Maldini ostao je u klubu nakon što je Rangnick otpao:

- On mora ostati, a za to postoji tisuću razloga. Pokazao je da se dobro snalazi kao direktor. Možda nismo dugo surađivali, ali takav je život. Uživao sam gledati Milan u ovom drugom dijelu sezone, a kao navijač se nadam da će se klub vratiti tamo gdje i pripada, rekao je Boban.

Tablice omogućuje Sofascore