Zlatan Ibrahimović: Lopta je išla 101 km/h?! Očito gubim snagu kako starim!

Ponedjeljak, 01. studenog 2021. 09:33 Napisao/la  SC
Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović odlučio je još jednu veliku utakmicu!

Nevjerojatni Ibrahimović u 40. godini bio je u središtu pozornosti pobjede Milana u Romi, Roma je u porazu dokazala da pod vodstvom Josea Mourinha igra ponajbolji nogomet u Serie A.

- Bila je to sjajna predstava, igrali smo s puno samopouzdanja. Znali smo da neće biti lako, Roma ove sezone nije doživjela poraz kod kuće, ali igrali smo jako dobro, moramo nastaviti s ovim uvjerenjem, kazao je Ibrahimović.

Šveđanin je postigao pogodak iz slobodnjaka i iznudio prekršaj za najstrožu kaznu koju je realizirao Kessie, postigao je 400. pogodak u domaćim ligaškim natjecanjima.

Postigao je neobičan pogodak iz prekida, lopta je letjela brzinom od 101 km/h.

- Ah, obično ide brže! Najmanje 200! Očito da gubim snagu udarca kako starim!, cinično je dometnuo Ibrahimović.

Navijači Rome provocirali su ga uvredljivim, rasističkim porukama (Cigane, cigane...):

- Što se više rugaju, osjećam se bolje. Adrenalin me diže! Želimo pobijediti, pogotovo kada igramo tako veliku utakmicu! Svi smo pokazali da imamo karakter i da možemo trpjeti pritisak. Dečki su odigrali sjajnu utakmicu, kazao je Ibrahimović, koji je ovako odgovorio može li Milan osvojiti Scudetto.

- Pokušat ćemo! Vjerujemo u to, do sada smo radili dobro, ali duga je sezona i moramo biti dosljedni u radu. Vjerujemo, ali rano je o tome govoriti. Idemo utakmicu po utakmicu, zaključio je Ibrahimović.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.