Zlatan Ibrahimović na korak do povratka u Milan u svojstvu posebnog savjetnika

Četvrtak, 09. studenog 2023. 09:41 Napisao/la  SC

Ne mislim da je njegov povratak od iznimne važnosti za povratak Milana na vrh Europe, nemam pojma što on može, komentirao je Alessandro Costacurta 

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović

Legendarni 42-godišnji napadač Zlatan Ibrahimović vraća se u Milan. Nakon što je ljetos završio igračku karijeru kao član Milana, sada bi trebao imati ulogu savjetnika, kako piše talijanski Calciomercato.

Popularni Ibrakadabra bi radio s igračima, ali i klupskim vodstvom te donosio nove ideje koje bi trebale povećati razinu kompetitivnosti cijeloga kluba.

Još uvijek se čeka službena potvrda iz kluba, kao i mišljenje trenera Stefana Piolia koji možda i neće biti sretan s novim savjetnikom bez obzira na njegovo znanje i vrijednost. No, pitanje je hoće li njegovo mišljenje igrati neku ulogu u odlučivanju.

Alessandro Costacurta je za Sky televiziju prokomentirao mogući Ibrahimovićev povratak u Milan riječima: "Ne mislim da je njegov povratak od iznimne važnosti za povratak Milana na vrh Europe, nemam pojma što on može. Kada trebaš neke ljude u klubu želiš reći da je trener izgubio nešto od svojeg kredibiliteta, a ja ne mislim da je to slučaj".

Milan se u utorak pobjedom nad PSG u Ligi prvaka vratio u igru za prolaz, dok je u prvvenstvu na trećem mjestu sa šest bodova manje od Intera.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.