IBRAHIMOVIĆ Ja sam poput Benjamina Buttona: rodio sam se kao starac, umrijet ću mlad!

Utorak, 22. rujna 2020. 09:13 Napisao/la  SC

Milan ima Ibrahimovića, a mi nemamo. Sve što je Milan stvorio dogodilo se preko Ibre, on je napravio razliku, kaže trener Bologne Siniša Mihajlović

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović

Milan je pobijedio (2:0) Bolognu u prvoj utakmici ove sezone, Zlatan Ibrahimović postigao je oba pogotka i na pragu 39. rođendana pokazao što znači za svoju momčad:

- Milan ima Ibrahimovića, a mi nemamo. Sve što je Milan stvorio dogodilo se preko Ibre, on je napravio razliku, ali moja je momčad učinila ono što je morala, rekao je trener Bologne Siniša Mihajlović.

- U dobroj sam formi, ovo je druga natjecateljska utakmica u sezoni. Pobijedili smo, mogao sam napraviti više. Da imam 20 godina, zabio bih još dva gola ... Nisam star, ja sam poput Benjamina Buttona, rodio sam se kao starac, umrijet ću mlad, kazao je Ibrahimović, koji briljira na terenu i pred novinarima.

Zlatan Ibrahimović 3. listopada slavi 39. rođendan, nedavno je potpisao novi ugovor s Milanom u koji se vratio u siječnju ove godine.

Na kraju prošle sezone Ibrahimović je izjavio: 

- Milan bi osvojio Scudetto da sam došao na početku sezone!

Izgleda da se nije šalio!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.