Zlatan Ibrahimović: Igrat ću dok ne vidim da je netko bolji od mene!

Subota, 26. ožujka 2022. 09:47 Napisao/la  SC
Zlatan Ibrahimović: Igrat ću dok ne vidim da je netko bolji od mene!

Zlatan Ibrahimović nikada nije osvojio Ligu prvaka:

- Kako se osjećam zbog činjenice da nikad nisam osvojio Ligu prvaka? Na dva načina! Bilo bi nevjerojatno osvojiti Ligu prvaka, ali ako je ne osvojim, to me neće promijeniti kao igrača. Da sam osvojio Ligu prvaka, to ne znači da bih bio bolji igrač, jer sam ionako najbolji igrač. To je dokazano! A najbolji igrači ne osvajaju sve, kazao je Ibrahimović u razgovoru za UEFA-u.

Ibrahimović u 40. godini privodi kraju karijeru:

- Budućnost tek treba biti napisana. Ne planiram ništa! Sačekajmo da vidimo što će se dogoditi! Ne želim žaliti što sam prestao igrati i onda shvatio da sam mogao nastaviti igrati nogomet, jer bih tada žalio do kraja života. Želim igrati dokle god mogu! Realnost je da ću igrati dok ne vidim da je netko bolji od mene, tako da još uvijek igram. Znam da će jednog dana to prestati, više neću imati taj adrenalin. To je problem svakog nogometaša, adrenalin raste kada igrate nogomet. Taj adrenalin se nikad nećete javiti ako radite nešto drugo, jer smo programirani za nogomet. Svaki dan radimo istu stvar. Kada prestanete igrati, morate početi od nule nešto novo, poručio je Ibrahimović.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.