Vrijedi sanjati: Robinu Gosensu snovi bi se mogli obistiniti u Barceloni

Ponedjeljak, 21. lipnja 2021. 09:06 Napisao/la  SC
Robin Gosens, strijelac pogotka protiv Porugala
Robin Gosens, strijelac pogotka protiv Porugala

Robin Gosens bio je jedan od najboljih igrača njemačke reprezentacije u pobjedi protiv Portugala, obojica bočnih braniča (Kimmich - Gosens) bili su ključni igrači u vrhunskoj njemačkoj izvedbi.

Kimmich je dokazana klasa, jedan je od najboljih igrača Bayerna, a Gosens je poziv dobio kao igrač Atalante, manjeg talijanskog kluba koji s malim budžetom igra velike utakmice.

Gosensova igra nije prošla nezapaženo, španjolski mediji javljaju da je Barcelona iskazala izravni interes za igrača kojega je Atalanta platila milijun eura Heraklesu.

Riječ je o vrsnom lijevom braniču neobične karijere, do 18. godine Gosens je živio normalno, radio je na benzinskoj stanici, nogomet je igrao rekreativno.

Zapazili su ga skauti Vitesea, karijera 26-braniča počela se brzo razvijati, 2017. godine stigao je u Atalantu, koja je zadnjih sezona postala europski hit.

Prošle sezone za Atalantu je odigrao 44 utakmice i postigao čak 12 golova.

Gosens nije tipičan nogometaš, tijekom korona-stanke napisao je autobiografiju naslovljenu "Vrijedi sanjati" (fotografija dolje).

Uskoro bi mu se u dresu Barcelone mogli obistiniti svi snovi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.