Vlasnici Milana jasno poručili, Ivan Gazidis određuje sudbine Maldinija i Piolija

Četvrtak, 09. srpnja 2020. 17:08 Napisao/la  SC
Gazidis i Scaroni
Gazidis i Scaroni

Paolo Scaroni ponovo je naglasio da većinski vlasnici Milana pružaju apsolutnu podršku Ivan Gazidisu.

Takav stav važno je bilo čuti u čudnoj situaciji: Ralf Rangnick uskoro preuzima sportsku politiku kluba momčad kojega igra sve bolje pod vodstvom Stefana Piolija.

Pobjeda protiv Juventusa u kojoj je Milan od 0:2 uspio doći do 4:2 potpuno je afirmirala Piolijevu strategiju razvoja:

- Razgovarao sam s Piolijem: čestitao sam mu. Čini mi se da je Pioli uspio sagraditi pravu momčad. Što se tiče toga hoće li ostati, imam potpuno povjerenje u odluke koje donosi Gazidis. Vlasnici imaju potpuno povjerenje u njega, Gazidis i ja razgovaramo, ali ne o tehničkim stvarima, već o tome kako upravljati određenim situacijama. Mislim da se Gazidis još nije odlučio na radikalne poteze, predsjednik Uprave istražuje nove horizonte. Što se tiče Maldinija, s njim imam odličan odnos. Pitajte ga ostaje li, kazao je Scaroni.

Usput, Milan je tijekom koronavirusa izgubio oko 30 mil. eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.