Unay Emery odbio ponudu Milana, Pipo Inzaghi postaje trener umjesto Clarencea Seedorfa

Ponedjeljak, 26. svibnja 2014. 23:44 Napisao/la  SC

Seedorf će morati otići manje zbog loših rezutata, više zbog loših odnosa u svlačionici

Unay Emery odbio je ponudu Milana o odlučio ostati na klupi Seville. To ne znači da će Clarence Seedorf ostati na klupi Milana. Naprotiv!

Nakon što je Emery odbio ponudu u prvom planu ponovo je Pipo Inzaghi kojega je Adriano Galliani htio postaviti za trenera još zimus. Tada je izbor pao na Seedorfa, koji nije zadovoljio probrane ukuse čelnika talijanskog kluba. Iako je potpisao na dvije godine, Seedorf će morati otići manje zbog loših rezutata, više zbog loših odnosa u svlačionici. Povrh svega, Seedorf i Galliani uopće ne razgovaraju, što opterećuje atmosferu u klubu.

Inzaghi radi u omladinskom pogonu Milana, osvojio je Viareggio kup. U siječnju je imao ponudu iz Sassuola, ali ga Milan nije htio pustiti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.