U subotu počinje Seria A, hoće li Juventus ostvariti hat-trick i osvojiti treći Scudetto?

Petak, 23. kolovoza 2013. 18:21 Napisao/la  SC

Jasno je da u prvenstvo krećemo kao favoriti nakon što smo osvojili dvije titule prvaka, kaže Conte

Hoće li Juventus ostvariti hat-trick i osvojiti treći Scudetto zaredom? U subotu počinje natjecanje u Seriji A,  Juventus prvu utakmicu igra protiv Sampdorije:

 

- Jasno je da u prvenstvo krećemo kao favoriti nakon što smo osvojili dvije titule prvaka, ali favoriti uvijek ne pobjeđuju. Ove sezone bit će jako teško,  nekoliko je klubova potrošilo puno više novaca od Juventusa. U zadnje četiri sezone Juventus je osvojio četiri od mogućih sedam trofeja, to je fantastično. Na početku prvenstva momčadi nisu sto posto spremne, prvu utakmicu igramo protiv Sampdorije protiv koje smo prošle sezone izgubili obje utakmice, kaže trener prvaka Antonio Conte.

 

 

Juventus će i ove sezone igrati u sustavu 3-5-2, Tevez se odmah nametnuo kao istinsko pojačanja za razliku od Llorentea.

 

- Llorente nije igrao protiv Lazija, ali nisu igrali ni Giovinco i Matri. Samo se u ovoj državi konstruiraju takve kontroverze, pogledajte Bacelonu gdje na klupi sjedi Neymar. Svi su se novi igrači dobro uklopili i svi će dati svoj obol.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.