Talijanska policija nakon incidenta u Rimu: Napadač je usamljeni luđak!

Nedjelja, 04. svibnja 2014. 13:57 Napisao/la  SC

Uhićeni napadač je 48-godišnji Daniele De Santis, vatreni navijač Rome. Policija je objavila da navijač ima debeli policijski dosje, te da je smješten u istoj bolnici kao i Ciro Esposito, navijač Napolija, koji se bori za život

Talijanska policija uhitila je napadača koji je u subotu navečer uoči finala Kupa Italije između Napolija i Fiorentine pucao na pristaše Napolija pritom ozbiljno ranivši jednog navijača.

- Nije bilo tučnjave između navijača Napolija i Fiorentine, već samo između policije i navijača Napolija što je uslijedilo nakon pokušaja ubojstva. Nije istina da je policija pregovarala s navijačima, Napoli je zatražio od kapetana Mareka Hamšika da razgovara s navijačima, te da im objasni da nitko od njihovih navijača nije ubijen, te da pristaše Fiorentine nemaju nikakve veze s cijelom situacijom, objavila je talijanska policija.

- U niti jednom trenutku nije bilo govora o otkazivanju utakmice. Nikada o tome nismo razmišljali. Pojavile su se glasine da je navijač ubijen i da je jedno dijete ranjeno, zato smo dopustili razgovor s navijačima, da otklonimo te glasine. Hamšik od navijača nije tražio dozvolu da se utakmica odigra. Jednostavno je prenosio informacije, objavila je policija.

Uhićeni napadač je 48-godišnji Daniele De Santis, vatreni navijač Rome. Policija je objavila da navijač ima debeli policijski dosje, te da je smješten u istoj bolnici kao i Ciro Esposito, navijač Napolija, koji se bori za život. De Santis je provocirao navijače Napolija bacavši petarde, onda je izvukao pištolj i počeo pucati.

- Nije bilo nikakvog uplitanja od strane navijača Rome, niti je to bila zasjeda od strane navijača. To je bila akcija usamljenog luđaka, stajalo je u priopćenju policije.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.