Suning se zadužio da bi zadržao Inter, Kinezi vjeruju Antoniju Conteu

Srijeda, 31. ožujka 2021. 16:44 Napisao/la  SC
Suning  se zadužio da bi zadržao Inter, Kinezi vjeruju Antoniju Conteu

Suning želi zadržati većinski udio u Interu, pozajmnica od 250 mil. eura od Goldman Sachsa trebala bi biti dostatna da se pokriju troškovi do kraja sezone.

Kao što je poznato, iza investicijskog fonda Suning stoji kineska obitelj Zhang, koja odavno ima problema podmirivati troškove lidera Serije A.

Početkom sezone Suning je tražio kupca ili poslovnog partnera, Kinezi su odbili ponudu BC Partnersa u iznosu od 700 mil. eura, traže najmanje milijardu eura za prodaju Intera!

Kako je sezona odmicala, Antonio Conte polako je počeo dokazivati zašto slovi ponajboljim trenerom na svijetu, Inter je igrao sve bolje dok nije počeo igrati najbolje u Seriji A.

Inter je postao veliki favorit za naslov prvaka, pa su se Kinezi odlučio zadužiti.

Idući korak je otkup svih dionica, pa tek onda prodaja!

Nije isto prodati klub bez jasne sportske strategije, kao što je Inter izgledao prije Conteova dolaska ili prvaka Italije.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.