×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Četiri utakmice 21. kola Serie A odgođene su zbog snijega. Četiri pogotka Diega Milita, tri Fabrizija Miccolija, Milan poražen od Lazija.
Ponedjeljak, 30. siječnja 2012. 07:49
Serie A

Milan na krilima Ibrahimovića pomeo Cagliari

Zlatan Ibrahimović ponovo je bio ključni igrač u pobjedi Milana koji je svladao Cagliari s 3:0. "Rossoneri" ponovo na samo bod zaostatka od Juventusa.
Riječanin je zabio oba pogotka za Palermo protiv Novare u 20. kolu Serie A. Inter iznenađujuće poražen u Lecceu.
U derbiju 20. kola Serie A Juventus je na svom stadionu svladao Udinese s 2:1. Čovjek odluke Alessandro Matri, strijelac oba pogotka.
Milan je na San Siru svladao u četvrtfinalu Kupa Lazio s 3:1. U polufinalu "rossoneri" igraju s Juventusom.
Četvrtak, 26. siječnja 2012. 06:58
Serie A

Cavani potopio Inter, Siena bolja od Chieva

U četvrtfinalnim susretima Kupa Italije, Napoli je na svom travnjaku svladao Inter s 2:0, Siena u gostima bolja od Chieva 1:0.
Juventus je u četvrtfinalu Kupa uvjerljivo svladao Romu s 3:0. Alessandro Del Piero podsjetio je na svoje najbolje dane.
U izboru AIC (udruženje nogometaša Italije), Zlatan Ibrahimović proglašen je najboljim igračem Serie A u 2011. Massimiliano Allegri najbolji trener.
Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.