Erick Thohir želi kupiti većinski paket Intera, vlasnik Philadelphia 76ersa širi posao na nogomet

Nedjelja, 02. lipnja 2013. 15:16 Napisao/la  SC

Moratti je zainteresiran, ali bio svakako volio zadržati većinski paket

 

Erick Thohir poslao je Massimu Morattiju ozbiljnu ponudu u rasponu od 250 do 300 mil .eura za kupovinu većinskog paketa dionica Intera! Moratti ima desetak dana za razmišljanje, indonezijski biznismen samo je komentirao da "Inter nije igračka"! Moratti je zainteresiran, ali bio svakako volio zadržati većinski paket.

 

Iako i sam potječe iz porodice milijardera, Erick Thohir je nakon završenog školovanja u SAD bogatstvo stekao baveći se medijskim biznisom. Thohir je postao prvi većinski vlasnik jednog NBA kluba, kada je 2011. godine kupio  Philadelphia 76erse. Godinu dana kasnije kupio je američki nogometni klub DC United čime se ozbiljno počeo baviti sportskim biznisom. Predsjednik je indonezijskog košarkaškog saveza i vlasnik košarkaškog kluba iz Jakatre.

 

 Thohir očito namjerava sportski biznis proširiti u Europu, Inter je prvi izbor.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.