Stevan Jovetić uzeo "desetku" iako nije očekivao da će Mateo Kovačić otići

Četvrtak, 20. kolovoza 2015. 17:43 Napisao/la  SC

 Kada sam stigao u Inter želio sam dres s brojem 8. Onda sam uzeo broj 35, koji sam nekada nosio, kaže Jovetić


Stevan Jovetić preuzeo je broj 10 na dresu od Matea Kovačića, kada je dolazio iz Manchester Cityja crnogorski reprezentativac nije očekivao da će desetka biti slobodna:

- Kada sam stigao želio sam dres s brojem 8. Onda sam uzeo broj 35, koji sam nekada nosio. Nažalost, Mateo je otišao i na kraju sam uzeo 10, kazao je Jovetić koji je došao na posudbu iz Manchester Cityja.

- Od početka sam imao problema u Manchesteru. I kada sam igrao dobro, menadžer bi me odmah mijenjao. Svejedno sam pokušavao dati najviše. Nakon prve sezone situacija nije bila dobra, odlučio sam otići kada me klub nije prijavio za Ligu prvaka. Sazrio sam u Manchesteru, mentalno sam očvrsnuo, dokazat ću to na igralištu, kaže Jovetić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.