Sporazumno raskinut ugovor Kake s Milanom, brazilski veznjak odlazi u SAD

Ponedjeljak, 30. lipnja 2014. 16:46 Napisao/la  SC

Kaka je iz Milana prvotno otišao u madridski Real, ozljede i brojnost kraljevskog kluba spriječile su ga u nastavku izvrsne karijere koja će se nastaviti u svjevernoameričkoj profesionalnoj ligi

Svojevremeno najbolji nogometaš svijeta, Kaka, svoju će karijeru nakon povratničke sezone u Milanu nastaviti u redovima sjevernoameričkog prvoligaša Orlando City Piratesa. Ugovor s talijanskim klubom sporazumno je raskinut nakon što se brazilski veznjak nije naigrao na San Siru. Malen broj nastupa nije ga uspio promovirati u redove reprezentacije za Svjetsko prvenstvo.

Kaka je iz Milana prvotno otišao u madridski Real, ozljede i brojnost kraljevskog kluba spriječile su ga u nastavku izvrsne karijere koja će se nastaviti u svjevernoameričkoj profesionalnoj ligi (MLS). 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.