Serie A: Ibrahimović i Rebić doveli Milan u vodstvo, kapetan Brozović najavio podvig Intera

Nedjelja, 09. veljače 2020. 22:57 Napisao/la  SC

U iznimno uzbudljivoj utakmici Milan  odigrao najbolje poluvrijeme sezone, Inter u drugom dijelu postigao čak četiri pogotka i postao lider

Marcelo Brozović i Ante Rebić
Marcelo Brozović i Ante Rebić

Inter je ostvario sportski podvig u Derbyju della Madonnina, u nastavku gradskog derbija momčad Antonija Contea postignula je čak četiri pogotka i preokrenula vodstvo Milana ostvareno do odmora.

Značajan obol spektaklu na San Siru dali su hrvatski reprezentativaci, Ante Rebić i Marcelo Brozović bili su strijelci i ponajbolji igrači svojih momčadi.

Brozović je s kapetanskom trakom posebno imponirao igrom u drugom dijelu utakmice.

U iznimno uzbudljivoj utakmici Milan je odigrao vjerojatno najbolje poluvrijeme sezone, predvođeni Ibrahimovićem dominirali su kroz posjed lopte i postignuli dva pogotka.

Prvi je postigao Rebić nakon što je Ibrahimović nadskočio Godina i precizno asistirao, drugi je postigao trzajem glave Ibrahimović.

U drugom dijelu druga priča!

Brozović je efektnim volej-udarcem svladao Donnarummu sa 18 metara u 51. minuti, tri minute kasnije Vecino je šokirao momčad Milana pogotkom za izjednačenje.

Trebalo je desetak minuta Milanu da se oporavi od šoka i taman kada je opet uspostavljena ravnoteža, de Vrij je udarcem glavom nakon ubačaja iz kuta efektno postigao pogodak.

Do kraja utakmice Eriksen (79) je atraktivno iz slobodnjaka pogodio spojnicu, Barela nije iskoristio zicer prije nego što je Ibrahimović u 90. minuti izgurao Skriniara i glavom loptu poslao u vratnicu.

U sudačkoj nadoknadi Lukaku je udarcem glave osigurao pobjedu kojom je Inter ponovo postao lider zbog bolje gol-razlike od Juventusa.

IINTER: Padelli, Godin, De Vrij, Skriniar, Candreva (80 Moses), Vecino, Brozović, Barella, Young, Alexis Sanchez (72 Eriksen), Lukaku

MILAN: Donnarumma, Conti, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernandez, Castillejo (80 Leao), Kessie (81 Paqueta), Bennacer, Rebić (84 Bonaventura), Calhanoglu, Ibrahimović

Utakmica kola: Inter - Milan (Brozović 51, Vecino 54, de Vrij 70, Lukaku 90+3/Rebić 40, Ibrahimović 45)

Poredak: Inter 54, Juventus 54, Lazio 53, Atalanta 42, Roma 39, Verona 34, Bologna 33,... 10. Milan 32,...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.