Special One je zbilja poseban, Jose Mourinho namjerava tužiti suca

Srijeda, 01. ožujka 2023. 15:29 Napisao/la  SC
Special One je zbilja poseban, Jose Mourinho namjerava tužiti suca

Nema Jose Mourinho slučajno nadimak Special One!

Mourinho bi mogao postati poseban ako obistini svoju prijetnju i pokrene pravni postupak protiv četvrtog suca utakmice Cremonese - Roma.

Trener Rome je isključen zbog navodnog nesportskog ponašanja, dobio je dvije utakmice suspenzije, neće sjediti na klupi u utakmicama protiv Juventusa i Sassuola.

- Želim znati postoji li audio snimka, neću ulaziti u to da je ćetvrti sudac iz Torina, kazao je Mourinho, aludirajući da zbog kazne neće moći voditi momčad protiv Juventusa.

Inače, ono što četvrti sudac govori tijekom utakmice obično se ne snima, jer bi njegov glas i pozadinski zvukovi ometali glavnog suca i VAR sobu.

Snima se jedino samo ako četvrti čovjek sam aktivira mehanizam, što se na utakmici nije dogodilo.

Drugim riječima, nema službene snimke navodnog sukoba trenera Rome i četvrtog suca zbog čega je trener isključen.

Na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj se čuje da četvrti sudac provocira isključenog Mourinha s "idi kući" i s još nekoliko prostih komentara.

Inače, Cremonese je u utakmici protiv Rome ostvarilo prvu pobjedu ove sezone.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.