Službeno objavljeno, navijači Intera uskoro postaju dioničari kluba

Utorak, 22. lipnja 2021. 14:11 Napisao/la  SC
Službeno objavljeno, navijači Intera uskoro postaju dioničari kluba

Navijači Intera uskoro će moći kupiti dionice kluba po povlaštenoj cijeni!

Poznati talijanski ekonomist i navijač Intera, Carlo Cottarelli, službeno je pokrenuo projekt koji će navijačima Intera omogućiti kupovinu dionica kluba.

Cottarelli je bivši direktor Međunarodnog monetarnog fonda, koji jako dobro zna što radi dok pokušava financijski pomoći klubu.

U petak, 25. lipnja, počinje anketa među navijačima, popis novih dioničara trebao bi biti objavljen do kraja mjeseca.

- Želimo razviti projekt dioničarske potpore, želimo ojačati Inter s kapitalom integriranim iz sredstava investitora. To se već događa u drugim slavnim klubovima poput Bayerna, želimo usko surađivati ​​s vlasnicima Intera, koji su informirani o našem projektu. Jedina želja nam je pomoći klubu, zahvalni smo predsjedniku Zhangu što je vratio Inter na vrh. Prvi korak bit će simboličan. Do kraja lipnja, grupa poznatih navijača Intera ući će u Interspace srl. Sportaši, glumci, glazbenici, TV voditelji.... pomoći će nam da projekt upoznamo. Tada ćemo pokrenuti anketu. Objavit ćemo anketu na društvenim mrežama kako bismo razumjeli što navijači Intera misle o dioničarstvu, kaže Cottarelli.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.