Simone Inzaghi: Kad sam došao u Inter, mislio sam da će samo Hakimi otići

Ponedjeljak, 13. prosinca 2021. 10:46 Napisao/la  SC
Simone Inzaghi
Simone Inzaghi

Inter vodi na ljestvici, Simone Inzaghi uspio je momčad aktualnog prvaka podignuti na razinu koju nitko nije očekivao nakon odlaska Antonija Contea i nekoliko ključnih igrača:

- Na vrhu smo ljestvice, došli smo do osmine finala Lige prvaka nakon 11 godina, tako da je teško bilo očekivati bolje. Znao sam da igramo dobro od samog početka, a to je bilo prije 23 utakmice, pred nama je dug put. Sada kada smo na vrhu, naravno da želimo tu i ostati. Međutim, prije samo mjesec dana bili smo sedam ili osam bodova iza vodećih, tako da znamo koliko je ova sezona neizvjesna, kaže Inzaghi u mandatu kojega Inter igra dopadljivije nego kada je trener bio Conte:

- Malo smo podigli pritisak, to su tražili igrači koje sam imao na raspolaganju. Pronašli smo dobar balans u posljednje vrijeme, dobro zauzimamo prostore, imamo središnje i krilne igrače koji igraju prema naprijed. Kad sam došao u Inter, mislio sam da će samo Hakimi otići. Tada smo izgubili Eriksena i Lukakua, pa sam morao promijeniti stvari, ali imam veliku podršku, trudili smo se da nađemo igrače koji su funkcionalni za projekt. Imam igrače koji znaju donositi odluke i nije lako izostaviti neke velike talente iz prve momčadi, ali svi velikodušno surađuju sa mnom i mojim osobljem, naglasio je Inzaghi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.