Silvio Berlusconi: Nema problema s Mihajlovićem, njegov posao u Milanu je siguran

Petak, 02. listopada 2015. 09:59 Napisao/la  SC

Milan ima na rasporedu domaći susret s Napolijem u nedjelju, bit će novi težak izazov za momčad s crveno-crne strane Milana. 

Gazda Milana i bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi oglasio se prilikom lošeg starta Milana u novoj sezoni talijanskog prvenstva. Treći poraz doživjela je momčad Siniše Mihajlovića proteklog vikenda od Genoe, a srpski je strateg na tom valu stigao do negativnih kritika javnosti pa se Berlusconi morao oglasiti.

- Nema problema s Mihajlovićem, njegov je posao siguran. On je dobar trener i sposoban individualac, Berlusconi je izjavio za talijansku novinsku agenciju ANSA.

Milan ima na rasporedu domaći susret s Napolijem u nedjelju, bit će novi težak izazov za momčad s crveno-crne strane Milana. Mihajloivć je u dosadašnjem tijeku prvenstva upisao po tri pobjede i poraza, a trenutno se nalazi na jedanaestom mjestu ljestvice.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.