Serie A: Siena kod kuće demolirala Lazio i začelje ljestvice prepustila Pescari

Ponedjeljak, 18. veljače 2013. 23:31 Napisao/la  SC

Utakmica 25. kola: Siena - Lazio 3:0 (Emeghera 6, 61, Rosina 23)

SERIE A - 25. kolo

SIENA - LAZIO 3:0

Stadion Artemio Franchi. Gledatelja: 15.373

Sudac Giannoccaro (Lecce)

Strijelci: 1:0 Emeghera (6), 2:0 Rosina (23), 3:0 Emeghera (61)

Žuti kartoni: Ciani, Pereirinha (Lazio)

SIENA: Pegolo, Teixeira, Terlizzi, Felipe, Belmonte, Vergassola, Della Rocca, Rubin, Sestu (60 Valiani), Rosina (78 Bolzoni), Emeghara (76 Bogdani)

LAZIO: Marchetti, Konko, Dias, Biava, Ciani (31 Pereirinha), A. Gonzalez, Lulić, Hernanes, Candreva (67 Saha), Kozak, Floccari (78 Ederson)

Nogometaši Siene posve su zasluženo pobijedili Lazio sa 3:0 čime su ulovili Pescaru kojoj su prepustili začelje prvoligaškog poretka i nastavili vjerovati u opstanak. Već u 6. minuti domaći je sastav stigao do vodstva. Akciju je po lijevoj strani vodio Rubin koji je sjajno u kaznenom prostoru pronašao Emegheru, a ovaj se fantastično oslobodio Cianija i pogodio za 1:0. U 23. minuti Siena je na gotovo identičan način udvostručila svoju prednost. Po lijevoj strani prošao je Rubin a Ciani je bio sporiji od Rosine koji šalje loptu iza Marchettija za 2:0. Dvije fatalne pogreške Cianija natjerale su trenera Lazija Petkovića da ga u 32. minuti izvadi iz igre.

U šestoj minuti nastavka igrač utakmice Emeghera fenomenalnom eksplozivnošću riješio se Biave i preciznim udarcem matirao Marchettija za veliku, zasluženu i vrlo vrijednu pobjedu svoje momčadi. Do kraja utakmice Lazio je mogao smanjiti u 80. minuti ali je Ederson pogodio stativu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.