Serie A: Fiorentina pobijedila Atalantu i zadržala priključak s Milanom, Livaja igrao do 76.

Subota, 13. travnja 2013. 22:39 Napisao/la  SC

Utakmice 32. kola Serie A: Pescara – Siena 2:3,  Atalanta – Fiorentina 0:2

U dvjema subotnjim utakmicama Serie A slavile su gostujuće momčadi. Nakon što je u derbiju začelja Siena pogotkom Emeghara u 86. minuti pobijedila Pescaru  za koju nije igrao Ante Vukušić, Fiorentina je dvama pogocima u nastavku utakmice pobijedila Atalantu i zadržala priključak s Mlianom u borbi za jedno mjesto koje vodi u Ligu prvaka

 

Marko Livaja bio je u početnom sastavu Atalante, u 76. minuti umjesto njega u igru je ušao Parra.  U 89. minuti Atalanta je ostala bez najboljeg strijelca Denisa, koji je dobio crveni karton.

 

 

 

 

Utakmice 32. kola Serie A: Pescara – Siena 2:3 (Celik 52, Togni 59/Angelo 14,  Zanon 33-ag, Emeghara 86), Atalanta – Fiorentina 0:2 (Pizzaro 61-11m, Larrondo 72)

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.