JOSE MOURINHO

Još nisam potpisao, ali sam dao riječ Romi

Četvrtak, 04. siječnja 2024. 09:31 Napisao/la  SC

Serija na Netflixu kreće idući tjedan

Još nisam potpisao, ali sam dao riječ Romi

Jose Mourinho demantirao je medijske spekulacije da odlazi iz Rome, ovako je odgovorio na pitanje je li dobio ponudu brazilskog saveza o čemu se zanjih tjedana spekuliralo:

- Ne znam je li to istina za Brazil, jer nisu razgovarali izravno sa mnom. Rekao sam svom agentu da dok Roma ne odluči ostajem li ili ne, ne želim ni s kim drugim razgovarati, kazao je Mourinho kojemu ugovor istječe na kraju sezone.

Mourinho je burno reagirao na novinarsku provokaciju da vlasnici Rome namjeravaju dovesti drugiga trenera:

- Iskreno, ne vjerujem da je to istina, jer su za mene iskrenost i reciprocitet bitni. Nemam razloga misliti da obitelj Friedkin nije poštena, da ne shvaća reciprocitet kao ja. Vjerujem njihovoj iskrenosti sto posto. To ne mora značiti da me žele ovdje, ali ne vjerujem da razgovaraju iza mojih leđa s drugim trenerima. Reći ću vam zašto, rekao je Mourinho i istaknuo sljedeće:

- Donosim vam novosti, serija o meni na Netflixu počinje sljedeći tjedan, pokriva cijelu moju karijeru, čut ćete stvari koje nikad nisam rekao ljudima. U toj seriji ćete otkriti da sam potpuno lud, dometnuo je samoreklamerski Mourihno.

- Još nisam potpisao za Romu, ali sam dao riječ Romi. Dobio sam ponudu jednog kluba, neću reći kojeg, rekao sam to u seriji, koji je htio da pogazim riječ Romi, odbio sam ponudu. Kada sam dobio ponudu iz Portugala, iz Saudijske Arabije, prva osoba kojoj sam to rekao bio je moj predsjednik. Ne vjerujem da pričaju o drugim trenerima iza mojih leđa. Mislim da sve glasine koje izlaze nisu istinite. Vjerujem u reciprocitet. Ja sam to učinio za njih, oni će to učiniti za mene, poručio je Mourinho.

Roma je u osmini finala kupa pobijedila (2:1) Cremonese preokretom u zadnjih petnaestak minuta (Lukaku 77, Dybala 85-11m), navijači su opet iskazali privrženost:

- Kako me to ne bi emocionalno dirnulo? Pobjeđivao sam u mnogim klubovima, u mnogim gradovima, osvojio sam mnoge trofeje, ali niti u jednom od tih klubova nisam imao ovu naklonost i emotivnu vezu s navijačima, zaključio je Mourinho

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.