Serie A: Zlatan Ibrahimović odigrao pola sata za Milan u remiju sa Sampdorijom

Ponedjeljak, 06. siječnja 2020. 17:18 Napisao/la  SC
Zlatan Ibrahimović (Milan)
Zlatan Ibrahimović (Milan)

Zlatan Ibrahimović vratio se u Milan i na San Siru je dočekan ovacijama.

Prvu službenu utakmicu za Rossonere počeo je s klupe, a Stefano Pioli uveo ga je tek u posljednjih pola sata igre.

Švedski napadač nije uspio pomoći svom klubu pa je Milan remizirao sa Sampdorijom bez pogodaka i odigrao još jednu utakmicu za zaborav.

- Vidi se da ovoj ekipi nedostaje samopouzdanja i agresije kod postizanja pogodaka, zato nismo bili efikasni. Moramo razumjeti što treba napraviti kako bismo iz ove ekipe izvukli najbolje. Ovdje sam četiri dana i pokušat ću dati sve od sebe da ponovno pokrenem Milan. Ovdje nedostaje nade, objasnio je Šveđanin.

Iako je milanski sastav bio bolji i konkretniji od gostiju iz Genove tijekom cijele utakmice, na kraju nije uspio slaviti.

Pamtit će još dugo promašaje Krunića iz 64. i Rafaela Leaa iz 71. minute koji su bili najbolje Milanove šanse na utakmici.

Švedski napadač dočekan je ovacijama, a navijači su poslali i moćnu poruku upravi kluba da nisu zaboravili na bruku i sramotu koja je pogodila Milan krajem 2019. godine.

Podsjetimo, Milan je prošlu godinu zaokružio ponižavajućim porazom u Bergamu gdje je domaća Atalanta slavila s visokih 5:0.

Najteži je to poraz slavnog milanskog kluba u novijoj povijesti zbog čega je skupina Curva sud podsjetila da to nije zaboravila unatoč Ibrahimovićevom povratku.

Izvjesili su transparent na kojem je jednostavno, ali znakovito pisalo: "Atalanta - Milan 5:0".

Svoju porciju dobio je i povratnik Ibrahimović koji je dočekan s oduševljenjem.

"Novi izazov koji ćemo proživjeti zajedno: Ibra, dobrodošao nazad", poručili su najvatreniji navijači Rossonera.

Utakmica 18. kola: Milan - Sampdoria 0:0

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.