Serie A: Udinese konačno stigao do pobjede, slavlja Sampdorije i Chieva

Nedjelja, 28. veljače 2016. 17:24 Napisao/la  SC

Rezultati 27. kola: Carpi - Atalanta 1:1, Palermo - Bologna 0:0, Chievo - Genoa 1:0, Sampdoria - Fiorentina 2:0, Udinese - Verona 2:0

Odigrani su susreti 27. kola talijanskog nogometnog prvenstva. Dp dp,aže pobjede stigao je Udinese koji je golovima Badua i Thereaua svladao posljednjeplasiranu Veronu. Kod domaćina su susret s klupe za pričuve odgledali Andrija Balić i Stipe Perica, dok je za goste u 55. minuti u igru ušao Ante Rebić. Udinese je konačno slavio i za malo pobjegao iz opasne zone. Palermo je u sličnim problemima kao i Udinese, za pobjedu već dugo ne zna sastav koji se također spašava od ispadanja. Danas je momčad za koju je branio bivši vratar zaprešićkog Intera Josip Posavec odigrala 0:0 s Bolognom. Bivši igrač Rijeke Mato Jajalo sjedio je na domaćoj klupi.

Carpi i Atalanta također su podijelili bodove. Gosti vode preko Kurtiča u 52. minuti, izjednačuje Verdi iz kaznenog udarca. Domaćina je samo bod ostavio na pretposljednjem mjestu dok se Atalanta zasad nalazi u komfornoj zoni trinaestoga mjesta.

U dvoboju sredine ljestvice Chievo je minimalno, golom Castra svladao Genou, a za razliku od nje njen je gradski rival Sampdoria na svom Luigi Ferrarisu pobijedila Frosinone s 2:0.

Serie A - 27. kolo, rezultati: Carpi - Atalanta 1:1 (Verdi 75-11m/Kurtič 52), Palermo - Bologna 0:0, Chievo - Genoa 1:0 (Castro 51), Sampdoria - Fiorentina 2:0 (Fernando 44, Quagliarella 69), Udinese - Verona 2:0 (Badu 31, Thereau 56)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.