Serie A: Jurić ostao bez boda na San Siru nakon efektnog Barellinog pogotka

Subota, 09. studenog 2019. 17:07 Napisao/la  SC
Ivan Jurić, trener Verone
Ivan Jurić, trener Verone

 

Ivan Jurić ostao je bez boda na San Siru u 83. minuti, kada je Barella efektnim udarcem s 22 metra loptu slijeva desnom nogom poslao u suprotni gornji kut.

Inter je zadržao priključak s Juventusom, Juriću ostaje utjeha da njegova momčad izgleda toliko kompaktno da ostanak u ligi ne bi smio biti upitan.

Marcelo Brozović spada među rijetke igrače na svijetu koji bez poteškoća prati ubojiti ritam utakmica, stožerni igrač Intera fizički izgleda kao da je sezona počela.

Torino je slavo u Bresciji zahvaljujući dvama dvostrukim strijelcima.

Belotti je dva puta u razmaku od devet minuta bio precizan sa bijele točke, u 17. i 26. minuti, dok se u samoj završnici utakmice u šest minuta Berenguer upisao dva puta u strijelce.

Utakmice 12. kola: Brescia - Torino 0:4 (Belotti 17-11m, Belotti 26-11m, Berenguer 75, 81), Inter - Verona 2:1 (Vecino 65, Barella 83/Verre 19-11m), Napoli - Genoa 0:0

Poredak: Inter 31, Juvetus 29 (11), Roma 22 (11)...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.