Serie A: Roma u sudačkoj nadoknadi golom Florenzija svladala Torino na otvaranju 30. kola

Utorak, 25. ožujka 2014. 22:45 Napisao/la  SC

Susret 30. kola: Roma - Torino 2:1. Joker s klupe Alessandro Florenzi donio je dvadesetu pobjedu Romi koja se učvrstila na drugom mjestu ljestvice.

Na otvaranju tridesetog talijanskog kola Roma je na svom Olimpicu pobijedila momčad Torina rezultatom 2:1. Pala je tako svojevrsna sportska osveta momčadi koja je rimsku vučicu nakon deset uzastopnih pobjeda na startu uspjela zadržati remijem na svom stadionu (1:1). Povela je Roma pogotkom Destra (41), da bi Immobile izjednačio jedanaest minuta kasnije. Pogodak odluke pao je u sudačkoj nadoknadi kada dvadeseto slavlje Romi 'joker s klupe'donosi Florenzi ,koji je u igru ušao sedam minuta prije kraja. Momčad iz glavnog grada pobjedom se učvrstila na drugom mjestu Serie A. Ostale utakmice tridesetog kola igraju se u srijedu.

Roma - Torino 2:1 (Destro 41, Florenzi 90+1/Immobile 52)

ROMA: De Sanctis - Romagnoli (71 Bastos), Castan, Toloi, Maicon - Nainggolan (83 Florenzi), De Rossi, Pjanić - Destro, Totti (70 Ljajić), Gervinho

TORINO: Padelli - Moretti, Glik, Boyo - El Kaddouri, Vives, Kurtić, Maksimović - Darmian - Immobile, Cerci

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.