Serie A: Parma minimalnim rezultatom pobijedila Juventus, Inter uvjerljiv u gostima kod Verone

Subota, 11. travnja 2015. 20:05 Napisao/la  SC

Utakmice 30. kola: Parma - Juventus 1:0, Genoa - Cagliari 2:0, Verona - Inter 0:3

Nakon što su u prošlom kolu odigrali neriješeno sa Interom, nogometaši Parme u 30. su kolu iznenadili vodeću momčad talijanskog prvenstva Juventus. Na domaćem terenu Parma je pobijedila golom Jose Maurija u 61. minuti.

Bio je to dvoboj u kojem su domaći nogometaši željeli više pobjedu i to su uspjeli ostvariti. Crno-bijeli igrali su u izmjenjenom sastavu jer u utorak igraju četvrtfinalni susret Lige prvaka protiv Monaka.

Drugi je to prvenstveni poraz Juventusa ove sezone koji je uvjerljivo vodeći na prvenstvenoj ljestvici sa 70 bodova, 14 više od drugoplasirane Rome.

PARMA: Mirante, Mendes, Santacroce (80 Cassani), feddal, Varela, Mauri (82 Lila), Jorquera, Nocerino, Gobbi, Belfodil (86 Prestia), Ghezzal

JUVENTUS: Storari, Lichtsteiner, Ogbonna, Chiellini, Padoin, Sturaro (67 Pepe), Marchisio, Vidal, Pereyra (62 Morata), llorente, Coman (80 Vitale)

Genoa je bila uspješnija od Cagliarija. Duje Čop nije ulazio u igru gostujuće momčadi.

Nogometaši Intera uspješno su odradili gostovanje kod Verone i pobijedili 3:0. Imala je i Verona dosta prilika, Handanovič je obranio kazneni udarac Luce Tonija. 

Brozović je igrao cijelu utakmicu, dok je Kovačić u igru ušao deset minuta prije kraja susreta.

Utakmice 30. kola: Parma - Juventus 1:0 (Mauri 61) , Genoa - Cagliari 2:0 (Miang 52, Falque 58), Verona - Inter 0:3 (Icardi 11, Palacio 48, Moras ag. 90)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.